Friday, 27 February 2009

If Tomorrow Never Comes…

If I knew it would be the last time that I’d see you fall asleep,
I would tuck you in more tightly and pray the Lord, your soul to keep.
If I knew it would be the last time that I see you walk out the door,
I would give you a hug and kiss and call you back for one more.
If I knew it would be the last time I’d hear your voice lifted up in praise,
I would video tape each action and word, so I could play them back day after day.
If I knew it would be the last time, I could spare an extra minute or two
to stop and say “I love you,” instead of assuming you would KNOW I do.
If I knew it would be the last time I would be there to share your day,
Well I’m sure you’ll have so many more, so I can let just this one slip away.
For surely there’s always tomorrow to make up for an oversight,
and we always get a second chance to make everything right.
There will always be another day to say our “I love you’s”,
And certainly there’s another chance to say our “Anything I can do’s?”
But just in case I might be wrong, and today is all I get,
I’d like to say how much I love you and I hope we never forget,
Tomorrow is not promised to anyone, young or old alike,
And today may be the last chance you get to hold your loved one tight..
So if you’re waiting for tomorrow, why not do it today?
For if tomorrow never comes, you’ll surely regret the day,
That you didn’t take that extra time for a smile, a hug, or a kiss
and you were too busy to grant someone, what turned out to be their one last wish.
So hold your loved ones close today, whisper in their ear,
Tell them how much you love them and that you’ll always hold them dear,
Take time to say “I’m sorry,” “please forgive me,” “thank you” or “it’s okay”.
And if tomorrow never comes, you’ll have no regrets about today?

Thursday, 26 February 2009

Selamanya Cinta

D’Cinnamons – Selamanya Cinta (OST Cintapuccino)
Di kala hati resah
S’ribu ragu datang memaksaku
Rindu s’makin menyerang
Kalaulah ku dapat membaca pikiranmu
Dengan sayap pengharapan ku ingin terbang jauh
(+) Biar awan pun gelisah
Daun-daun jatuh berguguran
Namun cintamu kasih terbit laksana bintang
Yang bersinar cerah menerangi jiwaku…
Reff I:
Andaikan ku dapat mengungkapkan
Perasaanku hingga membuat kau percaya
Akan kuberikan seutuhnya
Rasa cintaku (*)
Selamanya… selamanya…
Kembali ke: (+)
Reff II:
Andaikan ku dapat mengungkapkan
Perasaanku hingga membuat kau percaya
Akan kuberikan seutuhnya
Rasa cintaku
Rasa cinta yang tulus dari dasar
Lubuk hatiku … wo wooo
Tuhan, jalinkanlah cinta
Bersama, s’lamanya…
Kembali ke: Reff I, sampai (*) — ke Coda
Coda:
Selamanya…
Selamanya…
Selamanya…
selamanya…
cintapuccino_posterSUMANDAK BILANG: Watched Cintapuccino last night… Gila kan? Baru ini hari untuk minggu ini sia tinguk TV! Apa yang menarik kan, the story is about a girl who has to make decision between 2 choices – her present or her past… Something like obsession over a person lah kunun itu cerita. Bikin gerigitan jugalah since the girl (Rahmi) didn’t know how to make decision (mummy sia bilang she’s mata bola keranjang *rolling stone*, which I’m quite disagree punya). If I were in such situation pun kan, for sure I will be like Rahmi de. Why? Sebabnya dalam membuat keputusan, of course lah I don’t want to make mistake or maybe repeat the same mistake bah. Mesti mau ada tu forgone punya (Cewah! Ayat economics sudah keluar!). Let’s say lah I had a crush with a guy but ended up with “inability to express my feeling towards him (maybe he has lots lots lots many many many admirers)”. Tuuuukoi! And then we met again after 10 years berpisah dan tidak pernah jumpa-jumpa lagi. Katakanlah I’m getting married with other guy sudah then tiba-tiba ni guy from my past datang sebab dia memang mencari sia (kan bagus kalau ada lelaki gitu bagus!)… And then datanglah tu dilemma dalam memilih… My keputusan? Entah… Sia belum tau pa macam mo buat keputusan sebab belum pernah in such situation… Muahahha~ Wah! Sanggup ko baca wor kan? Kenapa? Ko mau tau apa keputusan sia kunun kah? Well… You have to wait lah bila sia dapat masalah begitu. Cewah! Yalah bah, sinang cakap tapi susah bah tu mo buat. Cakap bilang sia silap… Life always offers us with limited choices bah… Macam si kawan bilang sama sia baru-baru ni, “Gunakan hati untuk menilai dan otak untuk berfikir”. OK, balik sama tu cerita Cintapuccino… Apa yang buat sia really tertarik kan sama tu guy yang nama dia Nimo (Bukan Nemo as in Finding Nemo)…  Nama glamour dia kunun Miller tapi sekali check kan, nama dia butul-butul is Mohammad Suhaemi bin Ali Dad Khan. He looks like Hengky Kurniawan!!!! Tapi yang buat sia rasa lucu butul, the guy is actually a Malaysian who is NOT LAKU di sini! Di sana Indonesia baru dia laku ni! Aiyah! How come wor…

Gee Baby



SNSD has their new song out now! Pardon me for my enthusiasm in Korean, Japanese, and Taiwanese music. I didn’t mean to disparage my own country’s or my own culture’s music. The thing is other countries know how to promote their PEOPLE. I mean PRETTY PEOPLE WITH BODY SHAPE even though they may look like SKINNY or in a more ‘dispraising’ term – RUDAI… Sorrylah if I’m getting more two-fisted these days… Pek! I don’t want to be deracinated from my hometown ah… I still love my hometown but sometimes I do agree that our own people have lots to improve… Macam tu Dr. Syed Wafa bilang, “The problem with our people is they always ask their friends to accompany them to the toilet.” I do agree with his statement, anyway. Heheheheh~ Blame him lah if you feel like going deranged. Kikikikikikiki~

Friday, 20 February 2009

Abuzz

My life is currently abuzzing with assignments and KENTE. Ini baru before kerja… What if sia sudah dapat kerja? Maybe get myself wired pun cannot sudah. Sorry for those who have been sending me message through SMS, YM, and FB, and FS… Sorry for my ignorantia. My life has been rushed off one’s feet lately. Will update in a few days… Tinguk keadaan… Withing this week lah… Hopefully! Tata! I’m off to bed now… How lovely to have 18 hours of sleep in a day!
Mōnandæg**! Here I come!
**It means Monday… Well.. It’s an Old old old old English punya bah tu… Day of the moon!!! Muahahaha! Hard to believe? Probe lah bah… Hehehehhe~

Backstabber


Backstabber – Kesha
Backstabber (repeat 3x)
Bored, stoned, sitting in your basement
All alone, cause your little conversations
Got around, now look at what we all found out
(look at what we, look at what we all found out)
You have got a set of loose lips, twisting stories
All because you’re jealous
Now I know exactly what you’re all about
And this is what you’re all about
Girl, your such a backstabber,
Oh girl, you’re such a shit talker
And everybody knows it (everybody knows it)
Girl, your such a backstabber
Run your mouth more than everyone I’ve ever known
And everybody knows it (everybody knows it)
I’m sick and tired of hearing all about my life
From other b-tches with all of your lies
Wrapped up so tight
So maybe you should shut your mouth
(Shut your mouth, shut you f–king mouth)
Honestly, I think its kinda funny that
You waste your breath talking about me
Got me feeling kinda special
Girl, your such a backstabber,
Oh girl, you’re such a shit talker
And everybody knows it (everybody knows it)
Girl, your such a backstabber
Run your mouth more than anyone I’ve ever known
And everybody knows it (everybody knows it)
Katie’s just there repping my style,
D-mn, Jeanie why you gotta tell the secrets about my s-x life?
All I ever did was drive your broke -ss around,
Pick you up, take you out, when your car broke down
Backstabber (3x)
Girl, your such a backstabber,
Oh girl, you’re such a shit talker
And everybody knows it (everybody knows it)
Girl, your such a backstabber
Run your mouth more than everyone I’ve ever known
And everybody knows it (everybody knows it)

p.s. She sure has been in such situation before… Painful! It’s more painful than betrayal!

Thursday, 19 February 2009

I Could Fall In Love


I Could Fall In Love – Selena
I could lose my heart tonight
If you don’t turn and walk away
‘Cause the way I feel I might
Lose control and let you stay
‘Cause I could take in my arms
And never let go
I could fall in love with you
I could fall in love with you
I can only wonder how
Touching you would make me feel
But if I take that chance right now
Tomorrow will you want me still
So I should keep this to myself
And never let you know
I could fall in love with you
I could fall in love with you
And I know it’s not right
And I guess I should try to do what I should do
But I could fall in love, fall in love with you
I could fall in love with you
Siempre estoy sonando en ti
Besando mis labios, acariciando mi piel
Abrazandome con ansias locas
Imaginando que me amas
Como yo podia amar a ti.
So I should keep this to myself
And never let you know
I could fall in love with you
I could fall in love with you
I could fall in love, I could fall in love
With you…

p.s. I’ve always been in love with Selena‘s voice and song especially after watching a movie about Selena (starring J.Lo) and how she gained her fame at the very young age (23 wor). Very sayang wor… She was murdered by her own fan club’s president. Jeles punya pasal laitu… Susah juga eh kalau jealously, envious, etc menguasai diri sendiri sebab bila sudah sampai tahap yang ‘sampai-termometer-pun-malatup’, mimang anything can cross dalam otak… Scary! I don’t know what would I do if sia terjumpa urang gitu… Maybe I need to buy a pair of NIKE shoes supaya I can run as fast as the winds blow… SPEEEEWWWWWWWSSSS~ *snigger*

Monday, 16 February 2009

25 Random Things

Si Ann laini punya pasal. She tagged me di sana Facebook.
Rules: Once you’ve been tagged, you are supposed to write a note with 25 random things, facts, habits, or goals about you. At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tag the person who tagged you. If I tagged you, it’s because I want to know more about you!
1. I love my ND300… I don’t need anything else sudah… Just me & my ND300 sudah cukup bahagia. Cewah!
2. I hate snake in the grass.
3. I fall in love by looking in the eyes of a person. Kuang kuang kuang!
4. I broke my left arm while hanging on a big big big wire with my cousin Novie (I was just 4 years old that time).
5. I sprained my ankle back in Tanjung Aru in 1985. Sampai sekarang I have problem with my ankle kalau jalan jauh.
6. Danced in school hall during School Prefect’s Day with a bunch of other school prefects – Punyalah bikin malu lagu Backstreet Boys lagi tu!
7. Love watching anime but recently have problem with my own schedule – Terlampau padat!
8. I gave the most stupid answer to my BM teacher for the synonym of ‘Mungkin’ is ‘Barangkali’. Desperate mo kena suruh duduk di bangku tapi kena kasi naik lagi di meja. Hahah!
9. I started to learn graphics editing when I was 15 years old – Uncle Jenus taught me how to use it.
10. I love coins more than duit karatas tapi sekarang terbalik sudah.
11. I replied in English to my grandma when she was asking me in Dusun! I was just 4 years old back then!
12. I love sleeping at my grandparent’s house even though my house is just a few walk aways. Rumah papan is still the best bah.
13. I don’t eat red meat… White meat… Green meat… Yellow meat… Wahahah! I don’t eat meat…
14. I gave answers to my friend when I was in Primary 3. Dia tanya pasal macam mana mo eja CHRISTMAS and I gave the answer during exam! Sekali dapat result, dia dapat markah tinggi in English. Sia di balakang dia kalah 1%.
15. I accidentally downloaded a Hentai anime!
16. I’m single, unmarried, unengaged… But not looking at the moment… Muahahaha! I’ve an eyes on someone already… Apa lagi, tu si ND300 sia lah and satu lagi mana dia DIESELAR. Tanyalah sia, sia bagitau jawapan…
17. I am currently working on banyak banyak banyak banyak kerja. I love keeping myself busy… At least I can complain lagi.. Wahahhahah!
18. I am planning to learn more on music.. Bakal sambung lagi ni balajar benda lain.
19. I am in love with 4WD. Blame Juji for that!
20. I love Japanese, Korean & Taiwanese movies & music!
21. I want to get a permanent job!
22. I love making friends and exchange opinions – ANYONE as long as you can catch up with my topics.
23. I am the only one in my family who is a VEGETARIAN.
24. I am in the middle of struggling with preparing my thesis untuk next year – Got the title already, tinggal mo kasi plan and buat rujukan saja!
25. SIA LAPAR NI SEKARANG!
I’m tagging ANYONE who’ve crossed into my blog.

Sunday, 15 February 2009

Apa Itu Cinta?

Adakah tapak tangan kita berpeluh, hati kita berdebar kencang dan suara kita tersekat di dada?
Itu bukan Cinta, itu SUKA.
Adakah kita tidak dapat melepaskan pandangan mata darinya?
Itu bukan Cinta, itu NAFSU.
Adakah kita menginginkannya kerana kita tahu ia ada di sana?
Itu bukan Cinta, itu KESEPIAN.
Adakah kita mencintainya kerana itulah yang diinginkan semua orang?
Itu bukan Cinta, itu KESETIAAN
Adakah kita tetap mengatakan kita menyintainya kerana kita tidak ingin melukai hatinya?
Itu bukan Cinta, itu BELAS KASIHAN.
Adakah kita menjadi miliknya kerana pandangan matanya membuat hati kita melompat?
Itu bukan Cinta, itu TERGILA-GILA.
Adakah kita memaafkan kesalahannya kerana kita mengambil berat tentangnya?
Itu bukan Cinta, itu PERSAHABATAN.
Adakah kita mengatakan padanya bahawa setiap hari hanya dia yang kita fikirkan?
Itu bukan Cinta, itu DUSTA.
Adakah kita rela memberikan semua perkara yang kita senangi untuk kepentingan dirinya?
Itu bukan Cinta, itu KEMURAHAN HATI.
Tetapi…
Adakah kita tetap bertahan kerana campuran antara sakit dan gembira yang membutakan dan tak terfahami… menarik kita mendekati dan tetap bersamanya?
ITULAH CINTA.
Apakah kita menerima kesalahannya kerana itu bahagian dirinya dan siapa dirinya?
Jika demikian, ITULAH CINTA.
Adakah kita tertarik dengan orang lain tapi setia dengannya tanpa penyesalan?
Jika demikian, ITULAH CINTA.
Adakah kita menangis kerana kesakitannya walaupun saat itu dia kuat?
ITULAH CINTA.
Adakah hati kita sakit dan hancur ketika dia bersedih?
ITULAH CINTA.
Adakah hati kita gembira ketika dia berbahagia?
ITULAH CINTA.
Adakah matanya melihat hati kita dan menyentuh jiwa kita begitu mendalam sehingga menusuk?
Yang demikian itulah namanya CINTA.

HAPPY VALENTINE’S DAY TO ALL MY FRIENDS! (^_^)V

The Snot Tutorial


Looks like most of you are looking forward to try picking your nose and taste the *mucus*, right? Hey, I’m kidding! Anyway, today’s post will be on how to pick your nose and well… eat it… Maybe some of you would like to tell si DOKTOR tu very disgusting! Hahahahaha~ Makan tahi hidung amat-amat membawa kesihatan kepada tubuh badan anda! Read my previous post… I mean the extracted newspaper. Ewwwwww….

Saturday, 14 February 2009

Sabah Hari Ini: Selipar “Minta Cuti” (MC)

BLOG SIA HARI INI: Harga selipar kini menjunam dan melonjak dan melompat naik berikutan dengan satu kejadian dan keluaran di mana salah seorang daripada MC KENTE digossipkan memakai SELIPAR semasa berada di atas Pen-Tas pada 7 Februari yang lalu. Apabila beliau diminta mengulas tentang gossip tersebut, dengan simple dan machonya beliau menjawab si wartawan (sia lah bah tu), “Ko mau makan selipar? Sia kasi makan ko selipar yang putus suda. Wohohhohoo!” Sejurus selepas mendengar komen daripada MC hensem dan macho ini, para MC yang lain terus menukar avatar Yahoo Messenger (YM) mereka kepada avatar Selipar (Baru tadi diorang tukar sudah). Mereka dijangkakan akan mula memakai selipar  esok. Para pemakai selipar juga dinasihatkan agar meletakkan kindadu pada selipar mereka apabila tidak dipakai dan digunakan oleh kaki kerana diwar-warkan ada pencuri selipar yang sedang merayau-rayau mencari selipar yang belum putus untuk direcycle kembali.

KENTE’09 Family Photos

I’ve been with KaDus Entertainment (KE) since 2006. I was studying in UiTM Sarawak that time when KaDus told me about his brilliant idea – Biasa siorang on the phoned when I was bored with my FINANCIAL ACCOUNTING (I wonder why did I take the subject that I never got A’s!). Frankly speaking, memang I went jaw-dropped when he said he wanted me to be part of it – Part of KE (I always had low self-esteem back then. So, orang pertama yang break itu chains tu si KaDus lah – I should say thanks to him). I thought maybe it’s a good idea lah helping him sebab I love helping others especially when it comes to something that I really wanted to do. Anyway, I never expected that KE goes until this stage (especially with the help and involvement from others who are more experienced). Satu saja yang sia masih takut sampai sekarang, tu si KaDus bilang dia mo ketuk kepala sia if sia berubah jadi someone yang bukan diri sia. Sia rasa begini juga sia ni sampai sekarang… Tiada berubah… Sebab sia inda mo kena KETUK kepala! Sakit bah tu!

DSC_1169
Posing 1: Belum Ready… Apa inda… Balik-balik bilang “1, 2, 3…” then tukar posing… “1, 2, 3…” tukar posing… I thought dorang main-main saja. Rupa-rupanya serious sakan! Paling syok tinguk tu muka MR. BANGAI SUMPITAN MAUT – Macam jeles tinguk si MR. BANGAI DJ MARK*TUT*. Oh ya! Inda lupa si MR.BANGAI TOM TOM BAK – Macam dia ada mo cakap sama tu jurukamera.


DSC_1171
Posing 2: Posing paling glamour di sini adalah MR. BANGAI GOGDS. Mahal tu posing, gogds! Si MR. BANGAI DJ MARK*TUT* pula macam cuba menyebarkan sesuatu… *Kada kotogod*

DSC_1172
Posing 3: Inilah posing paling maut semaut-mautnya… Masing-masing ada gaya sendiri… Tapi, sia masih inda puas hati sama itu “1, 2, 3… Tukar posing… 1, 2, 3… Tukar posing…”. Kalah-kalah tu army dalam perbarisan… Muahahahahaha!

Friday, 13 February 2009

Rushed of My Feet

NDC_1358
1 day more to go and I have to finish up the case study… Dayve, you can do it! Of course I get everything done by tomorrow… With the power of magic from the deep forest of ummm… *sot* Guess what, how I wish to have someone beside me right now… Ya, tolong sia kasi siap tu assignment. Apa ko ingat mo minta tulung suap sia? Muahahha! I can always suap you tapi jangan kasi suap sia. Muahahahah! Anyway, I’m off to bed now… Tomorrow never die… Masih ada 24 hours lagi…

p.s. Me? Celebrate Valentine’s Day? I’ve got nobody except my family dis… OK apa… I still have lots of friends to hang out just in case I’m so forlorn… Muahahah! Aiyah, last year pun inda ada celebrate Valentine’s Day bah. Relax saja bah selagi ada kawan-kawan… Paling-paling chatting or SMS lah tu… Kikikikiki~ OK… Full stop… I really need a good night sleep as my body is getting enervated. I’m outta here… See ya bisuk bisuk di sana pisuk pisuk…

Roma 5:1 – 6

Pr Wizzie sent out another Bible verses… Encouraging juga… Usually he always hantar yang mimang encouraging punya… Thanks, Pastor… :)
Rom 5:1 Sekarang kita sudah berbaik kembali dengan Allah, karena kita percaya. Dan oleh sebab itu kita hidup dalam kedamaian dengan Allah melalui Tuhan kita Yesus Kristus.
Rom 5:2 Oleh sebab kita percaya kepada Yesus, maka Ia memungkinkan kita menghayati kasih Allah, dan dengan kasih itulah kita hidup sekarang. Karena itu kita bersuka hati karena kita mempunyai harapan bahwa kita akan merasakan kebahagiaan yang diberikan Allah!
Rom 5:3 Dan lebih dari itu, kita pun gembira di dalam penderitaan, sebab kita tahu bahwa penderitaan membuat orang menjadi tekun,
Rom 5:4 dan ketekunan akan membuat orang tahan uji; inilah yang menimbulkan pengharapan.
Rom 5:5 Harapan yang seperti ini tidak akan mengecewakan kita, sebab hati kita sudah diisi oleh Allah dengan kasih-Nya. Allah melakukan itu dengan perantaraan Roh-Nya, yang sudah diberikan kepada kita.
Rom 5:6 Ketika kita dalam keadaan tidak berdaya, Kristus mati untuk kita pada waktu yang tepat yang ditentukan oleh Allah; padahal kita orang-orang yang jauh dari Allah.

Thursday, 12 February 2009

Bloggers Are Hookers?

Are we? Do we? Will we? CLICK HERE TO READ BLOGGER ADALAH PELACUR

So… Logik lah kan… Sepa yang blog ni sekarang ni are HOOKERS… Buahahahaha! Wei, I blog apa sia suka mah… Nothing to do with babbling itu stodgy political topics… Tapi, sia rasa FUNNY lah bah pula addressing tu bloggers as pelacur. No further comments… Jeles kali urang yang ada masa mo tulis blog… Muahahahah~ It’s a trend, baby… It’s a trend… Nobody wants to be left behind… We’re in the mid of racing… VROOM VROOM… Eh, BREAK BREAKBRAKE BRAKE (si mark terperasan!)… Kaki sia tertinggal!!!
p.s. ketinggalan zaman sikit kalau bilang berita pasal politik… stodgy topic bah tu!

Photo of The Day: Sasha

DSC_0775

This is a photo of Natasha Jalius Benggon (some of you might know her as she’s quite famous on the Internet… Umm.. I mean, Youtube sebab I uploaded the video bah dia menari with her other kajens). With the height of 5’7″ at the age of 15, I guess she’s cukup tinggi sudah. She’s one of my fave picks untuk dijadikan bahan untuk make-up… Coincidently, she loves make-up… I’m the one who’s going to spoil her with all those makeups – Inilah kakak diorang yang paling teruk di dunia! Hahahahah~ Anyway, love this snap so much sebab I even did the makeup… Asked her to do the posing (which I really mau lah kunun)… Ambil gambar… The rest tu, dia yang buat… I mean her expression – Perfect! I’ve promised sama dia tu yang if she passed her PMR with flying colours and inda ada yang dia gagal, I’ll buy her makeup kit turus… Sia mau bagi dia itu SASA sebab dia juga bilang balik-balik itu nama SASA macam nama dia. Hahahhahah~ I’ll pray for her success, anyway… (^_^)V More photos bukan on Sasha saja
p.s. sorry for no updates… Been busy with KENTE and then sekarang mau kasi siap kerja for Corporate Strategy, design t-cet for big boss punya request, main coding-coding sikijap, and mo buat quizzes for church’s youth this Sabbath. They have been good these past few weeks sebab I’ve promised sama diorang yang they will always have visitation IF they behave, attend AY choir’s practices every Saturday’s evening… And (rules yang semua tu AY setuju)… They MUSTtake the BIBLE QUIZZES if they really wanted to join the trip melawat to other SDA churches – I guess that’s enough to answer this question “Apa ada sana perjumpaan AY?”. I don’t appeal to thing like “I WANT TO JOIN THE TRIP BUT I DON’T WANT TO JOIN THE ACTIVITIES”. Life must have at least 1 aim/goal so kita dapat enjoy what we’re doing dan rewarded with SATISFACTION – Aku apply dari theory kunun (minta maaf Abraham Maslow.. Hahahahahaha!). Anway, I won’t reveal our next destination sebab biarlah menjadi satu rahsia because I know there’s someone out there among the youths yang mo tau apa sia tulis sebab nanti dia bulih kasi bucur sama geng-geng yang lain. Ya, kadapatan ko di sana… Hahahahaha~

Sunday, 8 February 2009

6 Random Things About Me

Link to the person who tagged you
Post the rules on your blog
Write six random things about yourself
Tag six people to your post and link to them
Let each person know they’ve been tagged and leave a
comment on their blog
Let the tagger know when your entry is up

I WAS TAGGED BY KIULUMAN (Sampai hati ko!)
So here we go;
1. I’m single and available.. Hahahaha! (This is the most interesting part sebab urang inda percaya)
2. I love my Kawaii, Rush, Mac & ND300.
3. I love to travel and take photos.
4. I love to learn something new and interesting… I do want to challenge my own limits.
5. I’m not good at listening others’ problems because I also have my own unresolved problems. So, if you ask for my advices, I might give you something that way beyond your expectations.
6. I wish to have my own house in 5 years time – It can be an apartment, condominium, or single storey.
7. I have *tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut tuttttttttttttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuuut*someone who is *tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut* than me. (Sepa suruh minta 6 saja)
So, Who are the next 6 people I’m gonna give this lovely tag?
1. Mamaii @ Zoe
2. Mark @ KaDus
3. Olumis
4. Pammie
5. Daphne W
6. Bobby
p.s. Jangan korang inda mo jawab these simple questions… Nanti ada yang kena tag lagi dalam FB. Muahahahah!

0′ ‘ajKENT POLO’s Encouraging Message

Hello..
There maybe days when you get up in the morning and things aren’t the way you had hoped they would be.
That’s when you have to tell yourself that things will get better.
There are times when people disappoint you and let you down.
But those are the times when you must remind yourself to trust your own judgments and opinion to keep your life focused on believing in yourself.
There will be challenges to face and changes to make in your life, and it’s up to you to accept them.
Constantly keep yourself headed in the right direction for you. It may not be easy at times but in those times of struggle you will find a stronger sense of who you are.
So when the days come that are filled with frustration and unexpected responsibilities, remember to believe in yourself, in God and all you want your life to be.
Because the challenges and changes will only help you to find the goals that you know are meant to come true for you.
Keep believing in God and in yourself.
THANKS AND GOD BLESS.
p.s. Thanks, 0′ ‘ajKENT POLO for such a beautiful and encouraging friendster comment. :)

Thursday, 5 February 2009

I Think Of You


I Think Of You
Tata Young
When I’m down and all alone
When nothing seems to matter
When I lose my hope
When I’m sad and confused
When it all gets turned around and ’round
I can’t seem to reach for solid ground
When everything I’ve believed in seems untrue
All I have to do
[Chorus]
Is think of you
I think of you and it’s gone
Like you chase away the storm
Making it all okay
I think of you
I think of you and I’m strong
And I know I can go on
It’s like you set me free
When life gets the best of me
I just think of you
Now I know what love means
And whatever life may hold for me
Through the fire
Through the rain I believe
Cause there’s nothing I can’t bear
Knowing that you will be there
If I fall I won’t break
Through it all I’ll make it through
Cause all I have to do
[Chorus]
And when I think I’m all alone
I can’t see the way to go
Lost in the rain of my own tears
To wash away the pain and fear
[Chorus]
For the good times and the bad times
I just think of you
Cause you know you get the best of me
I just think of you

p.s. I think of you~ I think of you~ Sepa? Mr. Nikon… Sia belum lagi pun pigi kacau dia. Kana ampai-ampai di atas meja depan sia saja. Hahahahahah~

Tuesday, 3 February 2009

My Drop-Dead Gorgeous Photos

Tagged by Daphne… *Gosh!* I don’t think I have that *nubile* or *bootylicious* photos… Hahahah! Hantam sajalah…
1. Tangkap @ sertakan 3 keping gambar anda yang anda rasakan paling seksi.
2. Tak semestinya tak berpakaian atau mendedahkan. Mungkin anda rasa senyuman anda masa itu adalah seksi. Sertakan!!!
3. Nyatakan kenapa gambar itu begitu seksi di mata anda?
4. Tag 3 atau 4 rakan-rakan anda yang seksi.
5. Selamat berseksi.
My 3 *Drop-Dead Gorgeous* Photos… *yick*
dsc_0800Reason: It’s because I’m with my *nubile* ND300 which I love so dearly… Sia karate turus urang yang berani mo kasi apa-apa ni ND300 sia.. Heheheheh~
dsc_0441Reason: Sexy because of the elements of spur-of-the-moment and ingenuous! Don’t ask me why Sasha buat muka gitu… XD
dsc_1160Reason: Sia inda sangka ada macam-macam jenis riak muka dan posing time JJ bagi taklimat… Love working with them, anyway… Ada-ada saja jajal yang timbul. Tinguk saja si JJ sibuk buat penerangan, si Mark pula buka mulut (ko mo talan si JJ kaitu?), si Tomm gigit mulut dia (ko tigiran kaitu, tomm?), si BBKK (sia inda mo sebut nama ko sebab sia zoom mata sia sana BBKK ko) sibuk berfikir, DJ Mark*tut* dengan gaya macho (atau ko kalaparan tu?), si sumpit dengan gaya tinguk atas (apa bah ko buat tu???), Lumis pay attention butul dengan posing mengancam (kikikikikiki~), si sumandak kepanasan (tu butul air mineral dia inda mo kasi lapas pun).
I’m tagging…
1. Olumis
2. Mark
3. Mamaii
4. Girllyen
p.s. Jangan pura-pura inda terbaca ahh… Yang ada nama di sini tu mesti kasi sambung tu TAG! Muahhahaha! No excuses… Muahhahah!

Beyonce ft. R. Kelly – If I Were A Boy



If I Were A Boy
Beyonce ft. R. Kelly
If I were a boy
even just for a day
I’d roll out of bed in the morning
and throw on what I wanted and go
Drink beer with the guys
and chase after girls
I’d kick it with who I wanted
and I’d never get confronted for it
cause they stick up for me
If I were a boy
I think I could understand
How it feels to love a girl
I swear I’d be a better man
I’d listen to her
Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
Cause he’s taking you for granted
And everything you had got destroyed
(R. Kelly)
If you were a boy
then girl you’d understand
you need to stop listening to your friends
love, respect and trust your man
So I go to clubs with the guys
and sometimes flirt with the girls
I should be able to roll out
as long as I’m coming home to you
and give you the world
But you are not a boy,
so you dont have a clue (ey)
How I work and pay the bills
girl everything I do is for you (eh eh)
(Beyonce)
I’d listen to her
Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
Cause he’s taking you for granted
And everything you had got destroyed
If I were a Boy (Beyonce)
If I were a Girl (Kelly)
I would turn off my phone (Beyonce)
I wouldn’t play games (Kelly)
Tell everyone it’s broken
so they’d think that I was sleeping alone (Beyonce)
Girl you know thats wrong (Kelly)
I’d put myself first
and make the rules as I go
Cause I know that she’ll be faithful,
waiting for me to come home, to come home.
But you are not a boy,
so you can’t understand
You are not a perfect woman
and I am not a perfect man (remix,remix)
I’d listen to her (eh eh)
Cause I know how it hurts (Kelly: and I know how you feel)
When you lose the one you wanted
Cause he’s taking you for granted
And everything you had got destroyed
Kelly: Said Im sorry
It’s a little too late for you to come back
but I cant let you go
cause Im too attached (Kelly)
If you thought I would wait for you
you thought wrong
But you’re just a boy

p.s. I like this part… If you were a boy then girl you’d understand. You need to stop listening to your friends. Love, respect and trust your man! Hekhekhek! I will trust my man. As if I got a boyfriend sudah kunun sekarang… My current bf inda akan tinggalkan sia… Why? Sebab dia inda ada kaki… Duduk saja di sana meja menunggu sia bawa dia keluar… Apa lagi kalau bukan my camera… Muahahahahahaha~

Monday, 2 February 2009

Who Am I?

What were you doing five years ago (February 2004)?
1. Living somewhere in KK.
2. Was hanging with my other Diploma friends – Daisy, Dayang, Anna, Eva, etc.
3. Was in my final semester.
4. Was happy and ‘in a relationship’.
5. Was a huge fan of Jestie Alexius and Unduk Ngadau thingy.

What were five things on your list for today?
1. Send all the photos taken during KE Next Top Entertainer 2009 to gogds sebab Callixtus mau sudah untuk kasi masuk dalam New Sabah Times.
2. Assignment!
3. To get ample of rest.
4. Talk with a friend on the phone because I need someone to share with.
5. Preparing myself for KE Next Top Entertainer’s 1st Heat on 7th February.

What are five snacks you enjoy?
1. Yam cake… Unsweetened one…
2. My mum’s Ikan masin, Tuhau & Jinaruk do Bambangan…
3. Dark Chocolate.
4. Potato Chips.
5. Fruit salads.

What are five things you’d do if you were a billionaire?
1. Charity.
2. Treat Mum & Dad and then my grandparents.
3. Make an investment in land & property.
4. Buy my own house for my future family…
5. Shop for my ND300 & buy my own 4wd… Hehehehe~

What are five jobs you’ve had?
1. Jr Audit Assistant – Boring!
2. Freelance Graphic Designer – Loving it apa lagi time design cover album for Danny F Malinggi and then worked for SAME Magazine.
3. Pigi kabun angkut buah-buahan… Ada gaji bah… Heheheheh~
4. Jual buah rambutan di Tamu Menggatal – If you ask me to jual lagi di tamu, mimang sia mo lagi buat…
5. Mongomot using linggaman, bukan sabit. And then pigi kasi injin itu padi… Dari angkat tu karung dari bawah sampai buka tu karung and then kasi masuk dalam mesin pemprosesan until kasi masuk tu habuk padi dalam karung balik sebab itupun bulih kena jual untuk kasi makan ikan… Heheheh~ If you want me to do it, sia rela sebab sia pernah sudah buat… Hehehehe~ My grandpa owned one last time bah… Kikikikikikikikiki~ Pigi ikut sampai kerja rumah kasi tinggal… Hahahah~ Ingat itu duit poket saja… hahahaha~

Who are five people you want to tag?
1. Markie Kadus
2. Bobby –> Inilah balasannya pigi miskol urang… Hahahah~
3. Daphne W
4. Pammie
5. Mamaii –> Ko kasi tinggal si sumpit saturang sampai sia ter’dera’ dia. (I feel sorry sama dia… Sorry, sumpit)
p.s. Jangan sengaja mo baca tapi inda mo ikut tag… Hahhahaha~