Wednesday, 10 March 2010

Saturday, 6 March 2010

Wah~

Aiks… Membaca pula kamurang itu post whywhywhy ah~ So now I’m going to reply everything via my tumblr. Hooked ody with tumblr. Better than blogspot. Ngah ngah ngah~ *untuk manusia macam sia yang jarang mo update blog mah~*

Wahai Saudaraku Ms. Philica, Big Day? Sunday kunun… Berapa haribulan? Muahahaha! Time bahang Kaamatan masih hangat terasa… Ko tunggu saja surat saman.

Mandak Rita, wakakakak~ Tataps inda mo kawin yang cincai…

Sylvasius yang merupakan tanakwagu pertama mengreply… Aiks? Ko speechless kaitu?

Ayuki babe, ko mimang yang pertama dan terakhir lah… Muakakaakak~ Ngam ino boros nuh… Tapi kadang-kadang kita ni kana cakap terlampau nervous lah or sometimes urang lalaki bilang bikin paning kapala sebab diorang tensen nampak kita tensen… Bulih gia jangkit ketensenan kita sama itu kaum lalaki pula oo kan? Muahahahah!

Ms. Alvin (ngam kaitew?), itu tataps tapi kalau diminta turun padang, mositi mo turun padang. Bukan 1 urang kawen mah~ 1 pasang mah kawin. Wahahahahah!

Salipar Jipun Made In Tuaran, ko ahh~ Ko mo suruh sia berDJ kah? Sia mau juga tapi kukulan saja sia ni. Ada parasit dalam kerongkong sia. Cuba gia korang berDJ time sia kawin… Wakakakak!

Friday, 5 March 2010

WhyWhyWhy

Kenapa PEREMPUAN saja yang kena suruh urus benda-benda yang penting? Contohnya urus segala-gala pasal KAHWIN or TUNANG. Macam syok oh kan kalau LELAKI… Relax dan guyang kaki saja ni. Turus sia rasa MENYESAL sebab sia PEREMPUAN… Macam statement mo blame Tuhan saja ni… Hahahhaha! Mulau!

Wahai LELAKI, bergembiralah korang kalau ada PEREMPUAN yang sanggup mau urus benda-benda ini semua sebab bukan sinang mo urus ini benda-benda yang banyak bikin paning kapala punya~

Wahai PEREMPUAN, bergembiralah korang kalau ada LELAKI yang sanggup mau urus benda-benda ini semua sebab jarang ada LELAKI yang suka mo urus ini benda. Paling-paling diorang tau pa macam mo berdiri di atas pentas… Yang penting, jangan pingsan.

Wahai YANG BELUM KAHWIN, sia kasitau awal-awal lah… It may look so EXCITING lah kan sebab mau kahwin sudah… Tapi pada dasarnya mimang BIKIN PANING KEPALA apatah lagi ditambah dengan cuaca yang TIDAK KURANG AJARNYA dan TIDAK KURANG PANASNYA… Hahaha! Sia inda rasa mo keluar rumah turus wor~ Baguslah kalau pandai baik ini sakit sia, makin teruk lagi…

OTAK SIA BILANG: Punya syok kalau ada Doraemon atau Doralin urus ni benda semua…