Friday, 21 January 2005

Message 4 Gatut, Tites, Gaban & Lontuge

Janlah marah-marah, Gatut. Sia jarang online bah sekarang ni sebab mo belajar kan. Eheks... 

Pasal font tu, sengaja dikecilkan supaya save more spaces - Duh! Padahal sia sendiri pun mo pakai cermin mata mo buat ni website. Nantilah lepas sia habis final exam, dan ada cuti panjang baru sia update lagi ni website. Kasi besar sikit itu fontnya supaya korang dan saya pun inda sakit mata mo baca kan kan kan?

Gatut, boleh juga kita berkenalan bah. Tiada salah sebab perkara biasa bah tu kalau mo berkenalan kan kan kan? Ehehehehehe.... Siou kio inda terbalas message ko.... Wakakakakakka... Bah, mula 22nd Januari ni sia balik p kuching mo belajar lagi ni... Bah, jan merajuk kio kalau sia inda terbalas untuk jangka masa yang agak panjang... 

Gaban, lagu mp3 yang mana tu ah? Ko try pi sana guritom.com lah manatau tu urang di sana ada simpan mp3... ehehhehee...

To lontuge, thanks.... hehehehehhe...

Iri iri noh kie... bye bye...