Saturday, 6 March 2010

Wah~

Aiks… Membaca pula kamurang itu post whywhywhy ah~ So now I’m going to reply everything via my tumblr. Hooked ody with tumblr. Better than blogspot. Ngah ngah ngah~ *untuk manusia macam sia yang jarang mo update blog mah~*

Wahai Saudaraku Ms. Philica, Big Day? Sunday kunun… Berapa haribulan? Muahahaha! Time bahang Kaamatan masih hangat terasa… Ko tunggu saja surat saman.

Mandak Rita, wakakakak~ Tataps inda mo kawin yang cincai…

Sylvasius yang merupakan tanakwagu pertama mengreply… Aiks? Ko speechless kaitu?

Ayuki babe, ko mimang yang pertama dan terakhir lah… Muakakaakak~ Ngam ino boros nuh… Tapi kadang-kadang kita ni kana cakap terlampau nervous lah or sometimes urang lalaki bilang bikin paning kapala sebab diorang tensen nampak kita tensen… Bulih gia jangkit ketensenan kita sama itu kaum lalaki pula oo kan? Muahahahah!

Ms. Alvin (ngam kaitew?), itu tataps tapi kalau diminta turun padang, mositi mo turun padang. Bukan 1 urang kawen mah~ 1 pasang mah kawin. Wahahahahah!

Salipar Jipun Made In Tuaran, ko ahh~ Ko mo suruh sia berDJ kah? Sia mau juga tapi kukulan saja sia ni. Ada parasit dalam kerongkong sia. Cuba gia korang berDJ time sia kawin… Wakakakak!