Monday, 13 April 2009

Sampai Hari Ini Sia Indatau Nama Ko




Hinonggo – Infinatez

Lirik: Reuben Raymond a.k.a Fingerstylo
Pinirubaan di kumoinsan
Kakal poh pisorou-sorouku
Gisom baino au ku oilaan ngaran nu
Umbalanku daa do mogihum
Hinonggo ko nodi do baino
Langadon suang ginawo kumaa dika
Alansan oku daa korongou koti sindingku
Alansanku nogi kopiruba kito baino
Poingkuro noh maa
Mogihum dika
Turosnu nopo id nipiku
Koilo ko nangku
Langadku dika
Au nodi tumagak
Kakal id suang pomusarahanku
Ini sia yang translate guna bahasa sia sendiri… Bah, kada kotogod kio Fingerstylo… Muahahahah~
Di Mana – Infinatez
Lirik: Reuben Raymond a.k.a Fingerstylo
Pertemuan pertama
Masih lagi dalam ingatanku
Hingga kini aku masih tidak tahu namamu
Ku cuba untuk mencari
Di manakah kau kini
Dalam lubuk hati ini aku amat merinduimu
Ku berharap kau mendengar laguku ini
Ku ingin bertemu denganmu
Bagaimana harus aku
Mencari dirimu
Wajahmu *terbayang* dalam mimpiku
Tahukah kau
Rinduku padamu
Tidak dapat hilang
Sentiasa berada dalam ingatanku

p.s. Muahahahah~ Thanks for sending me this song! Love it… You know apa yang sia suka mo dingar… Muahahahah! Macam biasa, sia ni peluki and that’s why sia cari saja di youtube manatau ada kena taruh tu nyanyi A cappella saja… Muahahahah~ Anyway, thanks again, pal! Guys, dingar-dingar lah ini lagu di Sabah VFM… Syok gia… Hmmm… Ada sudah idea sia mo buat research sia next year… Muahahaha! Jangan korang marah sia translate tu lirik sebab sia sekarang inda ada kerja so buang masa dengan mentranslate… 5 minit saja bah tu… Hehehe… Padahal… Tu kerja assignments berlambak sudah beratur mo tunggu sia kasi siap… ararararararar~