Sunday, 21 June 2009

Rumah Terakhir Di Sebelah Kiri

Beware of spoiler… Muahahahaha~ Turus korang tiada mood mau tinguk wor~

Sia ingatkan macam yang rumah hantu-hantu lah~ Tau-tau ini parents yang jadi KILLERS yang mo balas dendam atas apa yang sudah itu 1 group of people yang jahat-jahat buat sama anak perempuan ini Dr. Collingwood (lupa sudah nama sebab sia takajut saja). Anyway, yang syok butul tu itu daughter diorang inda mati seperti mana yang korang nampak dia mati kana timbak time dia berabis mo baranang selamatkan diri. Yang paling bikin kasi mau muntah tu part lelaki (big boss kunun) yang kena masuk kapala dia dalam itu microwave oven. Sia rasa korang tau juga apa jadi kalau kasi masuk kepala dalam microwave oven – MALATUP bah! Ada lah yang kena timbak mata, ada kena ketuk kapala dia guna tukul lah, etc. Itu anak big boss saja yang selamat… Good boy lah kunun. Anyway, ganas jugalah yang awal-awal sebab ada adegan yang budak-budak inda bulih tinguk. Muahahahah~ Apa bah ni sia review ni? Hahahahah! Sekadar sia mo kasi jadi spoiler saja kali… Tinguk lah di pawagam yang berhampiran. GSC macam bulum main lagi tu… So, tau-taulah di mana lagi tampat lain ahh~

SUMANDAK BILANG: Sia rasa sia patut bawa spek mata putih ni kalau mo tinguk wayang sebab masih juga mata sia sakit…